Sprekers

Diederik Steeman

Sessie: Teams in flow

Teams in flow 

Deze sessie gaat over het creëren van topteams. Hoe krijg je een team in flow? Aan welke knoppen kun je draaien zodat de teamleden bevlogen raken en prachtige prestaties neerzetten? De sessie gaat dus ook over leiderschap en het creëren van vertrouwen en psychologische veiligheid. Met welke kwaliteiten van jouw persoonlijkheid stimuleer je dat? En welke rafelrandjes van je persoonlijkheid zitten je daarbij in de weg? De sessie gaat dus ook over jou.
Aandacht voor teams groeit. Exponentiële ontwikkelingen bij het ene bedrijf en crisis bij het andere bedrijf vragen om een groot adaptatievermogen van organisaties. Wendbaarheid is een cruciale competentie geworden. Teams zijn als kleine eenheid daarbij een belangrijk aangrijpingspunt.

Diederik Steeman

Diederik Steeman is organisatiepsycholoog en actief als adviseur, coach en trainer. Hij adviseert over team- en organisatieontwikkeling en leiderschap. Hij is auteur van het boek Teams in flow en schreef eerder een boek over moed en leiderschap. Diederik is partner bij organisatieadviesbureau Scenter, een middelgroot bureau dat samenwerking realiseert in teams, organisaties en ketens. Scenter brengt processen en mensen in flow en ondersteunt bij het realiseren van groei.


Terug naar het overzicht