Sprekers

Ozgur Eylen & Eline Kuiper

Sessie: De kracht van hospitality - Een nieuw concept in organisaties

De kracht van hospitality: Een nieuw concept in organisaties

Deze presentatie gaat over hospitality. Geen gewone hospitality, maar gastvrijheid gecombineerd met meer aandacht, meer verrassingen, en met een bredere glimlach. In dienstverlenende organisaties draait alles om die aandacht. Aandacht van medewerkers voor gasten en aandacht van de managers en leidinggevenden voor de medewerkers. Deze presentatie gaat over een nieuw concept in organisaties, niet alleen toepasbaar in de horeca, maar net zo goed in de gezondheidzorg, scholen, vliegtuigmaatschappijen, winkels en verenigingen.
Het is voor iedereen die de kracht van hospitality wil ontdekken en inzetten, en voor alle managers en leidinggevenden die hun leiderschap als vorm van gastheerschap willen zien. Het gaat steeds om het blij worden door anderen blij te maken.
Samen een onvergetelijke gastvrijheidsbeleving creëren (we spreken over ‘gast’ waar je ook ‘klant’ of ‘patiënt’ kunt lezen) zorgt voor positieve energie en betrokkenheid. Het maakt er een team van waarop je trots bent en waar je je thuis voelt.

Ozgur Eylen & Eline Kuiper

Ozgur Eylen is geboren in Duitsland en opgeroeid in Turkije. Hij was een top-basketballer en heeft meer dan 20 jaar ervaring in hospitality op alle fronten. Hij is genomineerd als beste General Manager van de wereld tijdens de World Hospitality Awards 2016, heeft in verschillende landen en niveaus gewerkt en leiding gegeven. Hij is co-auteur van het boek De kracht van hospitality. De laatste jaren hij heeft veel gefocust op opening en herstructureren van hotels. Hij is nu leidinggevende in Kanteen 25 & Cooks 25, waar lokaal en waste-vrij gekookt wordt, waar statushouders non-profit opleiding en diploma krijgen in samenwerking met de Gemeente Amsterdam. Hij haalt zijn energie uit mensen helpen en begeleiden naar een mooie toekomst toe.

Eline Kuiper is arbeids- & organisatiepsycholoog en auteur van het boek De kracht van hospitality, verschenen in 2020. Momenteel werkt zij als human resources manager in een standalone hotel in Amsterdam met meer dan 100 medewerkers. Sinds tien jaar werkt zij met veel plezier in de hotellerie en heeft hierbinnen verschillende functies bekleed, van werknemer tot wekgever. Haar drijfveer is om een zo hecht mogelijk team te vormen en hen werkplezier en voldoening in hun werk te laten ervaren.

 


Terug naar het overzicht