Sprekers

Paul ’t Mannetje & Mil van Beek

Sessie: Positief werken in het onderwijs? Hoe dan?!

Positief werken in het onderwijs? Hoe dan?!

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere, afwisselende en (inter)actieve workshop rond talentwaarderend werken in het onderwijs. Tijdens deze workshop ervaar je zelf wat positief werken is en hoe het voelt. We nemen je mee naar onze inzichten en ervaringen van de afgelopen zeven jaar. We komen met praktijkvoorbeelden van diverse scholen die we mochten begeleiden en praten je bij over de reacties en mooie resultaten. Floreren van leiding, leerkrachten en leerlingen was en is daarbij ons hogere doel.
Je gaat weg met ervaringen, concrete materialen, antwoorden op je vragen en hopelijk een hoop inspiratie!

Paul ’t Mannetje & Mil van Beek

Paul ’t Mannetje & Mil van Beek hebben als missie: het laten floreren van individuen, teams en organisaties. Daarbij zien zij het als uitdaging om klassieke modellen en inzichten te combineren met actuele kennis en inzichten vanuit de positieve psychologie: de talenten- en sterke puntenbenadering, waarderend onderzoeken, progressiegericht werken, groeimindset, positivity en job/teamcraften. Beiden hebben ervaring in profit en non-profit organisaties.
Zij hebben diverse programma’s voor het onderwijs verzorgd, onder meer leergangen voor schooldirecteuren, individuele coaching voor medewerkers uit het onderwijs en meerjarige begeleidingstrajecten van enkele scholen op weg naar talentwaarderend Werken.
In november 2015 verscheen van de hand van Paul het boek
Op pad met mijn talenten. Inmiddels werkt hij aan de opvolger Talentwaarderend werken in het onderwijs.


Terug naar het overzicht