Sprekers

Marlies Jellema

Sessie: Bouwen aan zelfvertrouwen

Bouwen aan zelfvertrouwen 

Wat Positieve psychologie en acceptance and commitment training kunnen betekenen in werkgeluk.
Als coach, intervisiebegeleider of supervisor kom je met regelmaat vragen tegen die te maken hebben met professioneel zelfvertrouwen. Deze verbinding is niet altijd meteen helder. Denk bijvoorbeeld aan stress; Het vertrouwen om grenzen aan te mogen geven heeft invloed op stress. Denk bijvoorbeeld aan ambitie, het vertrouwen in jezelf bepaalt welke ambities je durft te hebben of uit te spreken. Ook jobcrafting heeft te maken met het durven vertrouwen op je sterke kanten.
Deze workshop gaat over het professioneel begeleiden van zelfvertrouwen in het werk, een van de bepalende factoren om te kunnen floreren in werkgeluk.
Deze workshop is gebaseerd op de principes van positieve psychologie en acceptance and commitment training. We gaan aan de slag met persoonlijke factoren maar ook met de invloed van de context.

Marlies Jellema

Marlies Jellema traint professionals in het begeleiden van werkgeluk en verschillende daarbij aansluitende methoden zoals motiverende gespreksvoering, positieve psychologie, en oplossingsgericht werken. Zij is de oprichter van de leergang positieve psychologie en een opleiding tot supervisor (vanuit de positieve psychologie) bij de hogeschool Windesheim. Hiernaast begeleidt Marlies als coach, teamcoach, supervisor en organisatiecoach zelf ook individuen, teams en organisaties in werkgeluk. Zij is redactielid van het Tijdschrift Positieve Psychologie. www.centrumvoorwerkgeluk.nl

 


Terug naar het overzicht